járványügyi menetrend

2020.06.03. 10:00

Részben autóbusszal váltják ki a vonatokat

A MÁV Start Zrt. június 6-tól ideiglenes járványügyi menetrendet léptet életbe több regionális vonalon, miután jelentősen visszaesett az utasforgalom.

Gallai Péter

Három „Piroska” vonatpár marad naponta a Dunaújváros–Rétszilas–Simontornya/Cece vonalon

Fotó: benbe.hu

A változtatások érintik Dunaújvárost is, ettől az időponttól Dunaújváros–Rétszilas–Simontornya/Cece (43-as vonal) között naponta három vonatpár közlekedik, kettő utasait pedig Dunaújváros–Cece–Simontornya között pótlóbuszok szállítják. Fejér megyében nem ez lesz az egyetlen változás, Székesfehérvár és Komárom (5-ös vonal), illetve Székesfehérvár–Sárbogárd (45-ös vonal) között naponta egy vonatpár közlekedik június 6-tól, a többi vonat utasai a vasúttal párhuzamos útvonalon közlekedő helyközi buszjáratokkal utazhatnak.

Három „Piroska” vonatpár marad naponta a Dunaújváros–Rétszilas–Simontornya/Cece vonalon
Fotó: benbe.hu

A vállalat honlapjának tájékoztatása szerint folyamatosan figyelemmel kísérik a pótlóbuszok és a párhuzamos útvonalakon közlekedő helyközi buszjáratok utasforgalmát, szükség esetén a megrendelővel közösen felülvizsgálja a menetrendet, és rugalmasan alakítja a biztosított kapacitásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában