Nyílt levél a polgármesternek

2020.06.25. 14:00

Medgyesi megsértette a Mozicentrum Kft. jó hírnévhez való jogát?

A Dózsa mozit korábban üzemeltető Mozicentrum Kft. ügyvezetője, Verasztó Sándor levélben fordult Pintér Tamás polgármesterhez, amelyben azt taglalja, hogy az önkormányzat sajtószóvivője megsértette a Mozicentrum Kft. jó hírnévhez való jogát.

DH információ

A felújított Dózsa Mozicentrum

Fotó: LI

Verasztó Sándor levelében, amelyet a sajtó számára is eljuttatott azt nehezményezi, hogy Medgyesi Miklós az önkormányzat sajtószóvivője több ponton tett megnyilatkozásaival azt a látszatot keltette, hogy a mozit korábban üzemeltető cég nem tartotta be a mozi üzemeltetésére kiírt pályázat kapcsolattartásra vonatkozó szabályait. A cég ügyvezetője ezt levelében több pontban levezetve, az állításait időpontokkal alátámasztva cáfolta, majd kérdéseket intézett Pintér Tamás polgármesterhez, amelyeket, mint írja „egyértelműen megválaszolni szíveskedjen”. A polgármesteri választ a levél tanúsága szerint július 3-ig várják és a fejleményekről a sajtót és a közvéleményt is tájékoztatják majd.

Íme a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levél:

Nagyítható
Nagytható
Nagyítható
Nagyítható

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában