Hétvégi vásárlási keretidő módosítása Perkátán

Somogyi Balázs Perkáta polgármestere a település honlapján az alábbi közleményben tájékoztatja a helyi lakosokat. Betűhív közlés következik:

duol.hu

Fotó: shutterstock

Mivel a polgármesterek a következő két hétvégére (április 25-26-a és május 1-3-a) ismételten kaptak különleges jogosítványokat, ezért a héten előkészített hétvégi élelmiszerüzleti vásárlási keretidő módosításáról döntöttem a helyi kereskedők javaslatára. Így most és jövő hétvégén szombaton és vasárnap, április 25-26-án és május 2-3-án (a május 1-je ünnepnap) a 65 éven felüliek 1 órával kevesebbet időt tölthetnek vásárlással, azaz 9-11 óra között tudnak élelmiszerüzletekben vásárolni. Ez a szabály ugye az élelmiszerüzletekre vonatkozik, hiszen Perkátán hétvégén nem működik gyógyszertár, és amúgy sincs drogéria és piac.

Ezzel együtt kérem az élelmiszerüzletek üzemeltetőit, mivel ők biztosítják ennek a szabálynak az alkalmazását, hogy rugalmasan kezeljék azt a 65 éven felüli polgárt, aki nem értesült időben erről a változtatásról és az üzletbe be nem engedve, de lehetőség szerint oldják meg a kiszolgálását. Köszönöm a javaslatot és kérem az együttműködésüket! Vigyázzanak magukra!

Somogyi Balázs

Forrás: perkata.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában