több szakaszon sebességkorlátozás

2020.03.31. 11:00

A cudar idő sem gátolja az útfelújítási munkát

Korábban beszámoltunk a 6219-es számú Mezőfalva–Sárbogárd közötti út felújításának megkezdéséről. Azóta szinte napról napra látni érdekességeket, változásokat a munkálatoknál.

Horváth László

A szarvasi S-kanyarnál jelentős földmunkák zajlanak

Fotó: Horváth László

A nagykarácsonyi beágazónál a kereszteződés szélesítése, lehajtó kialakítása várható, amelynek alapozó munkáit végzik a szakemberek.

A nagykarácsonyi beágazónál már alapozzák az új kereszteződést

Szintén látványos, de mellette az autósoktól nagy figyelmet kívánó építkezés folyik a szarvaspusztai S-kanyarnál. Itt a tervek szerint a nyomvonal kihúzásával, kiigazításával tompítják a kanyar ívét. A földmunkák ezen a helyen is elkezdődtek, ami a közeljövőben valószínűleg még nagyobb iramban folytatódik.

Felhívnánk az említett útszakaszon közlekedők figyelmét, hogy azért nem árt az óvatosság! A biztonságos munkavégzés érdekében több helyen sebességkorlátozó táblákat helyeztek ki. 30-40 kilométeres tempóra kell számítani. Továbbá egyes részeken jelzőőrös forgalomirányítás lassíthatja a haladást. Tehát türelemre lesz szükség az út elkészültéig, és nem hagyható figyelmen kívül a menetidő hosszabbodása sem.

A szarvasi S-kanyarnál jelentős földmunkák zajlanak
Fotók: Horváth László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában