A vízilabdás lányok kedveskedtek az ovisoknak

2019.12.20. 18:00

Pólósok meglepetése

A korábbi években már meghonosodott szép hagyományt folytatva idén az ünnepek előtt is jótékonysági akciót hirdetett a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület tagsága.

Szabó Szabolcs

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Elhatározták, hogy ez év decemberben a Dunaújvárosi Óvoda hátrányos helyzetű gyerkőcei számára próbálják szebbé varázsolni a karácsonyi ünnepeket. A kezdeményezés keretében harminc óvodásnak állítottak össze egy-egy személyre szabott ajándékcsomagot. A meglepetéseket csütörtökön délelőtt az egyesület képviseletében a közelmúltban Magyar Kupát nyert női vízilabdacsapat tagjai, valamint az egyesület képviselői adták a Dunaújvárosi Óvoda Lilla közi központi épületében.

Megható pillanatok egyike az ajándékok átadásán
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A népes küldöttséget Gyenes Józsefné, a helyi óvoda intézményvezetője köszöntötte, majd a gyermekek dallal kedveskedtek az ajándékátadás előtt. Az egyesület nevében Miskovicz Zsuzsanna kívánt ünnepet a kicsiknek, és arra kérte őket, ha kedvet éreznek, bátran látogassanak az uszodába az egyesület edzéseire, a csapatok mérkőzéseire.

A megható kis ünnepség után a gyermekek örömmel fedezték fel a számukra készített meglepetéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában