Dr. Fekete Borbála legyen a nemzet háziorvosa!

2019.10.03. 09:00

Szavazni kell a helyi háziorvos sikeréért

A nemzet háziorvosa címre kiírt pályázat második fordulójába bekerült dr. Fekete Borbála is, aki – mint már korábban megírtuk – Baracs-Templomos, Kisapostag és Daruszentmiklós településeken praktizál háziorvosként, és a Szent Pantaleon Kórház sürgősségi osztályán is dolgozik.

duol.hu

Forrás: Shutterstock

A hírre, miszerint egy környékbeli orvos lehet ennek a szép címnek a birtokosa, megmozdultak a környéken élők és aktív szavazásba kezdtek. Egy internetes csoport is létrejött a doktornő támogatására. Fej-fej melletti verseny zajlik a két, élen járó orvos, dr. Fekete Borbála és a debreceni dr. Fördős Zsolt között, hogy az egyik, hol a másik vezet.

Buzdítjuk a lokálpatriótákat, hogy minél többen és minél többször szavazzanak a doktornőre, hiszen október 5-ig még három nap van hátra. Szavazni a https://www.evpraxisa.hu/palyazatok weboldalon, a neve melletti piros keresztre kattintva lehet úgy, hogy a biztonsági kódot is megadjuk, amit a képernyőn látunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában