életet menthet

2019.10.04. 17:00

Séta a mellrák ellen városunkban is

Az idei évben 2019. október 12-én ismét megrendezi a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya az immár hagyományos SÉTA A MELLRÁK ELLEN, A KORAI FELISMERÉSÉRT című rendezvényét.

duol.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: SewCream

A „Séta a mellrák ellen a korai felismerésért” részletes programját itt találják: R_Program_2019_10_12

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata elkötelezett híve az egészséges életmódnak és élen kívánnak járni az egészségügyi figyelemfelhívásokban is, most kiemelt tekintettel a Pink október és a „movember” kampányokban.

Október 12. – a közös sétán ezúttal is részt vesz a csapat.

Október 13. – a csapat egy kiemelt akcióval készül, rózsaszín jelzéseket használnak a mezeken és az ütőik fehér és fekete pászkáját rózsaszínre cserélik.

Továbbá készítenek egy egyedi mezt a játékosok aláírásával, amit majd licitre bocsájtva felajánlanak adományként a helyi rákos betegekkel és rákmegelőzéssel foglalkozó alapítványnak, szervezetnek.

Novemberben az idősebb játékosok és a csapat utánpótlás mellett dolgozó edzők is bajuszt növesztenek. Ezt külön novemberben egy rövid filmben meg is hirdetik.

-------

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában