benyújtotta lemondását

2019.10.24. 12:00

Lemondott posztjáról a DKKA ügyvezetője

Nyakacska Zsolt, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ügyvezetője hétfőn benyújtotta lemondását, áll az erről szóló sajtóközleményében.

DH-információ

20190826 Dunaújváros DKKA megbeszélés Nyakacska Zsolt Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: archív

„Nyakacska Zsolt mint a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia Nonprofit Kft. ügyvezetője ezúton bejelentem, hogy a mai nappal (október 21. – a szerk.) lemondtam ügyvezetői tisztségemről. A DKKA egyszemélyes tulajdonosa Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. Álláspontom szerint ezen tulajdonosi viszonyból eredően a társaság ügyvezetése a hivatalos formán kívül egyértelműen bizalmi viszony, mely feltételezi a felek közötti régebbi ismertséget. Lemondásommal kívánom elősegíteni Pintér Tamás újonnan megválasztott polgármester úrnak az új ügyvezető megválasztásának lehetőségét. Tevékenységem alatt sikerült a társaság jogi és gazdasági működését jelentősen javítani, szép jövőképet kialakítani. Természetesen dunaújvárosiként további sikereket kívánok a felnőttcsapat és akadémia játékosainak, a szakvezetőknek, a társaság munkatársainak és a megválasztandó új ügyvezetőjének.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában