ez finom lesz

2019.10.29. 15:30

Kolbász- és disznótoros kóstoló lesz

duol.hu

Fotó: illusztráció

A Pentele Sport-, Kultúra- és Hagyományőrző Egyesület november 30-án, szombaton immár 10. alkalommal rendezi meg a pentelei kolbászfesztivált és disznótoros kóstolót. A rendezvény november 30-án 13 órakor kezdődik. Eredményhirdetés 15.30-kor várható a pentele városrészi mentálhigiénés iskolában, a Magyar út 49. szám alatt. Az ingyenes kolbászkóstolás 14.20-tól lesz.

A részvételhez minden csapat a helyszínen elkészített 3 kg kolbászalapanyaggal nevezhet, amelyet saját fűszerezéssel elkészít és betölt. Eszközöket mindenkinek hoznia kell, javasolt a saját ismert eszköz használata.

Csupán 20 dkg sült kolbászt kell leadni a szak­avatott bírálóbizottság részére, amit értékelnek. Az első három helyezett díjazásban részesül és ezenkívül még több különdíjat is odaítél a zsűri.

Nevezés a beérkezési sorrendben történik, előreláthatóan 15 csapat nevezését fogadják el. Egy csapat átlagosan 5 fős lehet.

Nevezési határidő: november 25. A nevezéseket a következő elérhetőségekre várják: Szabó Zsolt Róbert 70/613- 3325 vagy e-mail: [email protected].

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában