Ismét Ronyecz Péter lett öt évre Adony első embere

2019.10.25. 12:00

„Békességben kell folytatni”

A választásra jogosultak 41,93 százaléka, összesen 1358 fő járult az urnákhoz az önkormányzati választás során a kisvárosban.

Török Tímea

A szavazók akaratából a képviselő-testület tagjai dr. Glashütter Csaba, Hetyei Gábor, Ignácz Ildikó, Kozmér Amanda és Neichl Attila mellett Orthné Horváth Marianna; a polgármester ismét Ronyecz Péter lett öt évre. Rendkívül nagy támogatottsággal 838 szavazattal, azaz a szavazatok több mint 63 százalékával szerzett mandátumot az adonyiak első embere, az ellenfél Pálinkás András 491 szavazatával szemben.

Az adonyi megemlékezésen Ronyecz Péter (j2) Fotó: a szerző

Megkeresésünkre Ronyecz Péter polgármester elmondta, hogy a képviselő-testület tagjaival együtt indultak, csapatban. Így nagyon örül, hogy mindenki bejutott a képviselő-testületbe, és a már ismert munkatársakkal tudja folytatni a munkát, önzetlenül, békességben, rossz­indulat nélkül. „Az adonyi önkormányzati vezetésnek számos fejlesztési elképzelése van, de az elsők között a folyamatban lévő projektekkel kell foglalkozni, és a legfontosabb a költségvetés elkészítése” – mondta el az adonyi polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában