felelősségvállalás

2019.09.05. 09:00

Ezúttal beteg gyerekeken segít a Hankook

Sokszor csak a szándékon múlik, hogy még többet tegyünk egymásért. – Ez a gondolat hívta életre a Hankook Tire Magyarország Kft. legújabb kezdeményezését.

duol.hu

A Hankook ezúttal a dolgozói számára biztosított kedvezményes abroncsvásárlási lehetőséget bővítette ki a civil szervezetek támogatásával, ami a Hankook ADJ (azaz Abroncsokkal, Dolgozóink, Jó ügyekért) nevet kapta. A munkatársak immár nem csupán kedvező áron jutnak hozzá a gyár prémium kategóriás abroncsaihoz, de közvetve egy nemes ügyhöz is hozzájárulnak: a vásárolt abroncsok árának 10 százalékát év végén a gyár dolgozói által megjelölt alapítvány számára utalják át. Valamennyi dolgozó egyénileg dönthet arról, hogy a programban részt vevő alapítványok közül melyiket kívánja idén támogatni. Bárhogyan is döntenek, a pénz biztosan jó helyre kerül: gondos mérlegelést követően idén az Árvácska Alapítvány, a Gyermekétkeztetési Alapítvány, valamint a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány került a támogatható szervezetek közé.

Életkép a Hankook munkafolyamataiból
Fotó: archív

„Munkatársaink eddig is örömmel és töretlen lelkesedéssel vettek részt a társadalmi célú és a jótékonysági programjainkban is. Reméljük, (...)hogy év végén szép nagy összegek vándorolnak majd az alapítványok számláira” – mondta Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az abroncsgyártó hazai munkavállalói évek óta aktív szerepet vállalnak a vállalat társadalmi programjaiban. A Hankook dolgozói önkéntes programjának 2019-es kiírásában szintén a gyár dolgozói tettek javaslatot a támogatandó projektekre, amelyek közül év végéig 45 valósul meg. A Hankook most zajló Tekerd Jobbra kampányában pedig a kerékpáros közösség „tekeri össze” a támogatásra fordított összeget, amelynek keretein belül idén ugyancsak egy kiemelten fontos tevékenységet végző intézmény, a gyermekhospice ellátást nyújtó Tábi­tha Ház működésére ajánlották fel. A társadalom számára meghatározó szerepet betöltő közhasznú szervezetek munkájához kíván segítséget nyújtani a vállalat a Hankook Abroncs-adományozási Programmal is, amelyre a pályázatokat a közelmúltban lehetett benyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában