Gyurcsány bedarálja az MSZP-t és a Jobbikot

2019.09.30. 11:36

Balliberális kottából...

Teljesen megtelt a Művelődési Központ terme, amely a helyi Fidesz–­KDNP szervezésében életre hívott Sajtóklubnak adott helyszínt, ahol ismert publicisták, Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője, Csúri Ákos, a Blogstar alapítója, Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője és Nagy Ervin filozófus beszélgettek.

duol.hu

Fotó: LI

A Sajtóklub dunaföldvári helyszínén ezúttal aktuálpolitikai kérdések kerültek napirendre, amelyek között az október 13-i önkormányzati választások, „Gyurcsányné”, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció demagóg frázisokat puffogtató, nemzetellenes brüsszeli politikája is szerepelt.

Nagy Ervin, Lengyel János, Csúri Ákos és Huth Gergely
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Az önkormányzati választásoknak nem kisebb a tétje, mint az, hogy a kormánnyal együttműködve kik fogják irányítani az önkormányzatokat. Nyilvánvaló, hogy a választásokon induló ellenzékiek a balliberális kottából játszanak. Nyilvánvaló az is, hogy Gyurcsány az ellenzéki pártok leszalámizálására készül, ennek rendelte alá a mostani önkormányzati választásokat is. A következő parlamenti választásokon így az MSZP, a Jobbik és a kis pártok már a parlamentbe jutási küszöbértéket sem érik el. Ezt kell mérlegelni most, amikor helyben is választunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában