Színezd újra Perkátát

2019.08.26. 12:00

IFI Feszt újra Perkátán

Az idei évben is megszervezte a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület az IFI Feszt – Színezd újra Perkátát elnevezésű programját.

duol.hu

Az eseményre 2019. augusztus 19-én került sor, s idén több helyszíne is volt a programnak. A 15 órára hirdetett megnyitó ünnepségen elsőként Somogyi Balázs, Perkáta polgármestere köszöntötte az összegyűlteket. Elmondta, hogy nagy tisztelettel adózik az egyesület felé tevékenységük miatt, s gratulált az idei rendezvényhez, majd átadta a szót Horváth Dórának, az ifjúsági egyesület elnökének. Horváth Dóra visszaemlékezett az első, 2016-os IFI Fesztre, mely még kisebb rendezvény volt, mint az idei.

Fotó: perkata.hu

- Az idei, a negyedik IFI Feszt, amely már jóval nagyobb szabású, mint az első, sokkal több fiatal dolgozik rajta, mind a szervezés, mind a megvalósítás során – mondta az elnök a beszédében. – Sőt, nem csupán az ifjúság, hanem az örök ifjúság és az intézmények is a rendezvény mellé állnak, segítik az egyesület munkáját.

Ezt követően az összes perkátainak ajánlotta az egyesület által készített mezítlábas ösvényt, majd felkérte Albert Grétát, az IFI Feszt arcát, hogy mondja el a nap jelmondatát: IFI Feszt – Színezd újra Perkátát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában