mobil szűrőkamion

2019.06.24. 18:00

Mammográfiai kamion nálunk is

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja az Abán élő hölgyeket, Dunaújvárosban pedig mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Tóth Alexandra

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház radiológiai szakrendelésén, Székesfehérváron, a Hunyadi utcában működik. Ide várják június 27-ig Abáról azokat a hölgyeket, akik a vizsgálatra a közelmúltban meghívót kaptak. A rendelési idő: hétfőn és pénteken 7.30-13.00-ig, kedden, szerdán és csütörtökön 7.30–17 óráig tart.

A mobil szűrőkamionban július 12-ig Dunaújvárosban várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket. A rendelési idő munkanapokon 9.30 és 15.00 óra között lesz.

Az egészségügyi szakemberek és a szűrések szervezői arra kérik az érintett hölgyeket, hogy mindenképpen vegyenek részt a szűrésen, hiszen az idejében észrevett mellrák gyógyítható. Az orvosi vizsgálatok mellett javasolt a rendszeres, otthon végezhető önellenőrzés is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában