fontos témákkal

2019.06.12. 08:30

Előadást tartottak a pénzügyekről a Győry-kastélyban

„Lehetőségek a hitelek és támogatások világában” címmel előadást tartottak a Győry-kastélyban, 2019. június 7-én.

Horváth Dóra

A programon elsőként Bogó Anikó, a Perkátai Általános Művelődési Központ igazgatója köszöntötte a megjelenteket, s bemutatta az előadót, Eremiás Gergő pénzügyi tanácsadót. Eremiás Gergő szintén köszöntött minden megjelenőt, majd ismertette a délután főbb témáit.

Fotók: Horváth Dóri

A fiatal előadó jelezte, hogy szívesen fogadja a kérdéseket az előadása közben is. Az esemény során szóba került a CSOK, illetve a falusi CSOK, melynek települési körébe Perkáta is beletartozik. Ismertették az igényelhető összegeket, az elszámolás módját, s a jogosultak körét szintén.

A CSOK-okhoz kapcsolódó piaci hitelekről, a többgyermekes családok otthonteremtési támogatásáról, valamint a családvédelmi akciótervről is beszélt az előadó a megjelentek számára. A részt vevők mind perkátai fiatal családosok voltak, akik szívesen kérdeztek a program során, érdeklődve álltak a témához, így jó hangulatban telt el a tájékoztató előadás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában