megmutatták tudásukat

2019.05.02. 17:00

Perkátai siker a hastánc versenyen

Az Oriental Spring Gyermek- és Felnőtt Keleti Táncversenyre Balatonszemesen, nemzetközi szakmai zsűri előtt bizonyíthattak a vállalkozó kedvű hastáncosok.

Horváth Dóra

Délelőtt a gyermekek, délután pedig a felnőttek előadását tekintették meg a szaktekintélyek, s az esemény egy gálával zárult.

A képen álló sor jobb oldal első Lepsényi Angelika, guggoló sor jobb első Rácz Noémi
Fotó: Joó Alexandra

Ezen a megmérettetésen indult Perkátáról a hatodik osztályos Rácz Noémi, aki a dunaújvárosi Kleopátra Bellydance Group gyermek csoportjának a táncosa. Felkészítője Balázsné Nárai Andrea volt. A kiskamasz sokat készült a versenyre, – szólóban és csoportban is szerepelt – ahol a kezdő tini kategóriában indult. A számos külön óra és gyakorlás meghozta gyümölcsét: arany minősítéssel és egy külön díjjal térhetett haza az eseményről.

Noémi nem csupán a hastánc iránt érdeklődik: emellett még néptáncolni is jár, illetve szívesen vállal különböző rendezvényeken szavalást.

A következő kihívás, melyen részt vesz a budapesti XXI. Egyéni, és XXII. Csoport Országos Hastáncverseny, melyre 2019. május 5-én kerül sor.

Szintén Perkátáról Lepsényi Angelika is részt vett az Oriental Spring versenyen, ő csoportos kategóriában indult, s szerepelt sikeresen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában