A használatbavételi engedélyre várnak

2019.03.20. 10:00

Hamarosan átadhatják a kilátót

Tegnap reggel új bejegyzést tett közzé Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere közösségi oldalán, amelyben a Duna-parti kilátóval kapcsolatos gondolatait osztotta meg, hogy eloszlassa az építménnyel kapcsolatos tévhiteket, amelyek a városban keringenek.

duol.hu

A bejegyzésben elmondja: – Hamarosan átadhatjuk az új kilátót. Várjuk a használatbavételi engedélyét, de addig még be kell fejezni a körülötte lévő terep és növényzet rendezését. Nagyon örülök, hogy városunk egy újabb, értékes színfonttal gazdagodik, amellyel még jobb kilátás nyílik hazánk legnagyobb folyójára.

Megnyugtatásul: nem omlik le a löszfal és a kilátó
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Sajnos már most elhajigálják a „látogatók” a szemetet az építmény alá, s így csak rajtunk múlik, hogy milyen lesz és marad annak környezete. Érdeklődéssel olvastam a körülötte keringő városi legendákat. Szeretnék megnyugtatni mindenkit, nem omlik le sem a löszfal, sem a kilátó. A használatbavételi engedélyt ugyanis csak és kizárólag akkor adják ki, ha minden törvényes előírásnak az építmény megfelel. Ez pedig már folyamatban van – írja a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában