mutatjuk hogyan teheti meg

2019.02.26. 10:00

Még lehet szavazni a Szent-Györgyi Albert díj jelöltjeire

82 éve, 1937-ben kapott orvosi és élettani Nobel-díjat Szent-Györgyi Albert. Két éve, a 80 éves évforduló alkalmából, a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat. 

duol.hu

Fotó: pixabay

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat azóta minden évben, munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni az alapítvány, akiket a szakmai zsűri mellett pácienseik is érdemesnek tartanak erre, adta hírül a Szent Pantaleon Kórház. A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj lehetőséget nyújt arra, hogy betegként megköszönhessük orvosainknak nekünk nyújtott segítségüket.

Hét közönség díj és két szakmai díj

A díjra jelöltek közül a nagyközönség választja ki majd az adott év 7 közönség díjasát. Az alapítvány ezen felül 2 szakmai díjat nyújt át minden évben. Idén az elmúlt évhez hasonlóan több a Szent Pantaleon Kórházban dolgozó orvos, betegeik jóvoltából felkerült arra a listára, akikre szavazni lehet, hogy megkaphassák a hét országos díj valamelyikét.

2019. március 16-ig lehet szavazni a listán szereplő orvosokra, akik névsor szerint Dunaújvárosból: Dr. Kővágó Levente infektológus, allergológus, immunológus, Dr. Markovics Gabriella általános- és érsebész, Dr. Menyhei Márta háziorvos, fül-orr-gégész, Dr. Tóth Mária neurológus, Dr. Veszprémi Tibor urológus. A díjátadó ünnepség 2019. április 11-én Budapesten, az Magyar Tudományos Akadémia, Kodály termében kerül megrendezésre. Szavazatával Ön is hozzájárulhat, hogy az egyik díjat dunaújvárosi orvos kapja meg.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában