A hosszú távú nagy teljesítményt jutalmazták

2019.02.14. 13:00

Jó tanulók és kiváló sportolók dicsérete

Díjátadó ünnepséget rendeztek tegnap kora délután a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum (DSZC) Rudas Közgazdasági Szakgimnáziumában és Kollégiumában.

Pekarek János

Az intézmény hagyományainak megfelelően Csapó Gábor, a DSZC főigazgatója és Szemenyei István, a Rudas igazgatója azokat a diákokat köszöntötte, akik hosszú távon kiváló teljesítményt nyújtanak.

Ilyen ünnepséget minden tanulmányi félév és év végén rendeznek a szakgimnáziumban. Ezúttal 10, a kilencedikestől a tizenkettedik évfolyamig járó tanulót köszöntöttek, mivel félévi bizonyítványuk átlageredménye 4,88 század fölött volt!

A diákolimpiai kézilabdacsapat: elöl balra Franyó Laura Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Ők: Franyó Laura Anna, Szabó Gréta, Kurucz Vanda, Papp Kitti, Pintér Daniella, Molnár Henrietta, Cserni Eszter Zsuzsanna, Kátai Edina, Borbás Dzsenifer, Gyarmati Ádám. Gratulálunk!

Mellettük megajándékozták a Rudas leány kézilabdacsapatának tagjait is, mivel a szegedi diákolimpiai döntőben remek eredményt értek el: negyedik helyezettek lettek! Ennek örömére egy külön, egységes mezt is készíttettek a csapattagoknak.

Volt, aki mindkét csoportban érintett volt: Franyó Laura Anna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában