Sirály

2019.02.06. 11:00

Horgászközgyűlés Rácalmáson

Február 10-én, vasárnap, délelőtt 9 órától a Kiss Ernő utca 82. szám alatt található horgásztanyán tartja évi rendes közgyűlését a rácalmási Sirály Horgászegyesület.

Szabó Szabolcs

Fotó: archív

A Sirály elnöke, Dualszky- Kovács István lapunknak elmondta: a civil szervezet fórumán téma lesz a vezetőségi tagok beszámolója a 2018-as évi munkáról és a közhasznúsági jelentés elfogadása. Valamint a jelenlévők meghallgathatják a fegyelmi, illetve a felügyelőbizottság beszámolóit is.

– Az egyesület további zavartalan működése szempontjából – az utóbbi évekhez hasonlóan – kiemelten fontos a vasárnapi közgyűlés, hiszen a fent említett napirendek mellett a horgászegyesületek tagjai itt véleményezhetik az eddig elvégzett munkát, a tavalyi év eredményeit, emellett javaslatokat is tehetnek az idei teendőket, elképzeléseket illetően. Fontos kiemelni, a tavalyi esztendő is számos változást hozott a hazai horgásztársadalom életében, és az idei év is számos újdonságot tartogat. Természetes mindezekről is szó lesz a vasárnapi találkozón – tette hozzá Dualszky- Kovács István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában