számot vetnek 2018-ról

2019.02.21. 13:30

Borrendi gyűlés és gazdanap lesz Adonyban

A Duna menti Szent Orbán Borrend február 23-án, szombaton rendezi meg rendes, évi zárszámadó közgyűlését az Adonyi Közösségi Kulturális Központ és Könyvtárban reggel nyolctól.

Pekarek János

Az éves közgyűlés zárt, azon csak a tagság és a meghívottak vehetnek részt. A tagtársak megjelenésére feltétlenül számít a borrendi egyesület, a rendezvény a tagok számára kötelező!

A napirendi pontok között szerepel a közgyűlés megnyitása, a szavazóképesség megállapítása, a közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása: levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és jegyzőkönyv-hitelesítők. Ezután elhangzik a beszámoló a 2018. évben történtekről és a következő időszak terveiről. Napirenden lesz a számviteli beszámoló is a 2018-as gazdálkodásról, szavaznak a zárszámadásról, és ismertetik az idei pénzügyi tervezetet.

Pavlicsek Csaba előadója lesz a gazdafórumnak
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Megállapítják a 2019-ben érvényes tagdíj mértékét is. Ezenkívül, mivel megüresedett egy hely a borrend nagytanácsában, egy vezetőségi tagot is választanak.

Várhatóan tíz órától gazdanapot is rendeznek. Ezen elő­adást tart Pavlicsek Csaba pálinkamester, valamint Papp Péter és Pappné Szebellédi Tünde viharvadászok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában