A rendezvényt segíteni lehet a belépő- és támogatójegyek megvásárlásával

2019.01.15. 13:00

Jótékonysági bált szervez a gimnázium

Január 19-én, szombaton második alkalommal szervez jótékonysági bált a helyi gimnázium tanári kollektívája az érdeklődők számára a Beszédes József Általános Iskola aulájába.

duol.hu

Az ötlet Puskás Zsolt igazgatóhelyettestől ered, aki 2017-ben kezdte meg munkáját az iskolában. Az est során a vendégvárás 18.30 órától kezdődik, majd 19 órakor a diákok és tanárok műsora következik, a folytatásban pedig vacsora, tánc és zene (Szabó duó) szerepel. Támogatni a rendezvényt nemcsak belépő- és támogatójegyek megvásárlásával lehet, hanem tombolatárgyak felajánlásával is.

Az ötletadó Puskás Zsolt igazgatóhelyettes, valamint Fehérné Keserű Katalin igazgató
Fotó: LMI

A bál során összegyűlt pénzösszeg a gimnázium „Áldozzunk Gyermekeink Tudásáért” nevű alapítványának számlaszámát gyarapítja majd, amelyből az épület belső „kisudvarát” szeretnék csinosítani, padok kihelyezésével, növények ültetésével. Az alapítvány folyamatosan támogatja a diákok versenyeztetését és kirándulá­sait is.

Fehérné Keserű Katalin az intézmény igazgatónője elmondta, hogy a tavalyi évben a bálon közel 150 főt láttak vendégül, és jóleső érzés volt megtapasztalni, hogy a gimnáziumhoz való kötődés erős a kisvárosban. Volt és jelenlegi diákok szülei, nagyszülők, iskolai dolgozók ropták hajnalig a talpalávalót. Az idei évben is hasonlóan jó hangulatra számítanak a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában