pantaleon

2019.01.08. 16:00

Főigazgatói dicséret

A fenntartónk Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatójától kapott elismerő oklevelet a kórházunk kollégája kiváló tanulmányi eredménye elismeréséért.

duol.hu

cof

Bedő Andrea a sürgősségi betegellátó osztály ápolója a felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési program keretében kiváló eredménnyel teljesítette az ápolói írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgáját, ezért dr. Gondos Miklós ÁEEK főigazgatójától külön dicséretben részesült, amit dr. Mészáros Lajos főigazgató a január hetedikei összevont főorvosi – főnővéri értekezlet keretében adott át.

Fotó: pantaleon.hu

Bedő Andrea 1994-ben került a Szent Pantaleon Kórház belgyógyászati osztályára, mint általános ápoló és általános asszisztens. 1998-tól 2006-ig elhagyta az egészségügyet, más területeken dolgozott. 2006-tól Kulcson, a rehabilitációs osztályon helyezkedett el, majd 2013-tól a kórház gasztrológiai osztályára kérte át magát. 2016-ban került át a jelenlegi munkahelyére a sürgősségi betegellátó osztályra. Az E kategóriás OKJ ápolói képzést az ÁEEK meghirdetett pályázatán keretén belül kezdte el még három évvel ezelőtt. A vizsgákat mindig kimagasló eredménnyel végezte, majd tavalyi év végén a program záróvizsgáját mindhárom területen, írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgát is kiváló eredménnyel teljesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában