ön is segíthet

2019.01.22. 13:00

A Móricz iskolára is szavazhatnak

A Tesco tavaly ősszel már ötödik alkalommal hirdette meg az „Ön választ, mi segítünk” pályázati programját, amelynek célja a helyi közösségek jótékony célú kezdeményezéseinek támogatása.

Balla Tibor

Az áruházlánc a program eddigi négy fordulójában már több mint 100 millió forinttal támogatta 338 szervezet környezetszépítő, a helyi közösségi életet fellendítő, oktató és képességfejlesztő, valamint egészséges életmódra ösztönző programját. Most az ötödik fordulóban további 166 pályázó nyerhet el összesen több mint 40 millió forintot, ebből Fejér megyében 6 projektre szavazhatnak a vásárlók.

A program aktuális szakaszában 2019. január 21. és február 17. között a vásárlók minden vásárlást követően egy zsetont kapnak a pénztáraknál. Szavazatukat az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon, a számukra legkedvesebb kezdeményezéshez bedobott zsetonnal adhatják le. Az érdeklődők a zsetongyűjtő pontokon az adott körzetben továbbjutó helyi szervezetekről és kezdeményezéseikről is találnak információt, illetve a program weboldalán is követhető a szavazásban részt vevő szervezetek listája, valamint a szavazatok állása.

Több mint 20 éves hazai működése során a Tesco a magyar gazdaság meghatározó szereplőjévé vált. Az értékteremtés megjelenik társadalmi szerepvállalásában is, amiben a helyi közösségek fejlesztésére, támogatására helyezi a hangsúlyt.

A Móricz Zsigmond Általános Iskola Muzsikáló Fiatalok Alapítványa „Közlekedj okosan! Bringaakadémia” programja is bejutott a szavazatgyűjtő fordulóba. A szavazás 2019. január 21. és február 17. között zajlik Dunaújváros két áruházában (Aranyvölgyi út 6., Bercsényi M. út 4.), valamint Sárbogárdon.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában