ünnepi kitekintés

2018.12.27. 15:00

Vidéken is programokkal zárult

December 23-án már minden községben teljes pompájában égtek a gyertyák és sugározták a szeretet fényét

Horváth László

December 23-án, vasárnap sok településen meggyújtották advent negyedik gyertyáját, köztük Nagyvenyimen, Baracson, Kisapostagon és Mezőfalván is. Utóbbi községben december 21-én, pénteken ünnepeltek az emberek. Mezőfalván a Piac téren a néptáncosok műsora után Márok Csaba polgármester karácsonyi köszöntője kívánt békés, boldog ünnepeket. Nagyvenyimen december 23-án, vasárnap 15 órától a Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében karácsonyi koncerten Koós Réka és Udvarhelyi Boglárka vendégművészek előadása nyújtott feledhetetlen szép hangulatú adventi délutánt. A programot követően a barátságkőnél Vargáné Kaiser Katalin Nagyvenyim polgármestere adott lángot a negyedik gyertyának. Baracson is december 23-án ünnepeltek az emberek. A Faluház színháztermében kézműves termékek vására és a helyi civil szervezetek, intézmények dolgozóinak karácsonyi műsora zárta a baracsi adventi napok eseményeit. Kisapostagon szintén december 23-án gyulladt fel advent negyedik fénye. 16 órakor a Kultúrterem előtt felállított koszorúhoz várták az ünneplőket.

Nagyvenyimen Koós Réka és Udvarhelyi Boglárka vendégművészek előadása nyújtott feledhetetlen, szép hangulatú adventi délutánt fotó: Horváth László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában