jövő kulcsa

2018.12.28. 14:00

Tartós élelmiszerből álló pakkot ajándékoztak az ünnepekre

A Jövő Kulcsa Egyesület húsz családnak, egyedülállónak tette gazdagabbá az ünnepi asztalát azzal az élelmiszer-ajándékcsomaggal, amelyet szenteste előtt, december 23-án szállítottak ki a házakhoz.

Körmendi Erzsébet

A Jövő Kulcsa Egyesület közösen a Vidám Emberek Közösségével és a Kulcs Biztonságáért Polgárőr Egyesülettel szervezte meg idén is december elején azt a jótékonysági bálját, amelynek egyik célja a helyi egyedülállók, gyermeküket egyedül nevelők, nagycsaládosok, idősek és fiatalok életének, ünnepi készülődésének könnyítése. Nagyon sokan ajánlják fel az otthoni befőttjeiket, savanyúságaikat, boraikat, pálinkáikat, kézműves termékeiket a báli árverésre, hogy ezzel is segítsék a jó ügyet.

Hatalmas volt minden pakk, és a szaloncukor sem hiányzott belőle

Az idei bál is roppant sikeres volt, nemcsak azért, mert nagyok sokan voltak és kiváló hangulatban telt az este, éjszaka, hanem azért is, mert ezúttal is jelentős összeg gyűlt össze a célok megvalósítására. Móró Péter, A Jövő Kulcsa Egyesület vezetője örült annak is, hogy húsz kulcsi családnak vagy egyedülállónak tudták könnyebbé tenni az ünnepi készülődést, gyarapítani a karácsonyi asztal tartalmát.

Narancsot is kapott mindenki a csomag mellé Fotók: amatőr

A pakkok hatalmasak voltak, volt minden táskában szaloncukor, édesség és gyümölcs is a tartós élelmiszerek mellett, amelyekből tudtak sütni-főzni az adományozottak karácsonyra. Móró Péter és Kovács Péter, a Kulcs Biztonságáért Polgárőr Egyesület elnöke telepakolta a polgárőrautó csomagtartóját, hátsó ülését, és december 23-án, a szenteste előtti délutánt és estét arra áldozták, hogy a kulcsi önkormányzat szociális szférájában dolgozók által összeállított lista alapján kiszállították a csomagokat a házakhoz, az aznap főzött, friss halászlével együtt.

Kovács Péter és Móró Péter telepakolta a polgárőrautó csomagtartóját, hátsó ülését, és mindenkinek személyesen szállították ki a csomagokat

– Nagy örömünkre szolgált, hogy mindenki szeretettel és hálásan fogadta a csomagot. Ez erőt ad, hogy jövőre is ugyanilyen mezsgyén folytassuk tevékenységünket – mondta Móró Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában