Búcsúztassa a Városháza téren az óesztendőt!

2018.12.29. 11:30

Nagy utcabál lesz szilveszterkor a téren

Több zenei stílus felvonultatásával igyekeznek szórakoztatni Dunaújváros lakosságát a szervezők december 31-én.

Tóth Alexandra

Nem maradhat el az óévbúcsúztatás szabadtéri koncertek nélkül. Az év utolsó buliján érdemes kinézni a Városháza térre, hiszen az is találhat magának szimpatikus fellépőt, nem is beszélve a mindenféle finomsággal szolgáló árusokról, akik már este hattól kínálják portékájukkal a téren felállított bódékban.

A hangulatról négy DJ is gondoskodik majd az este folyamán. A DJ Nepp (Matyi), Navidal és Bogó Gábor trió kezd hétkor, majd egy kis szünet után újra magukévá teszik a színpadot fél egytől, hogy egészen hajnalig szolgáltassák a lépegetőst a téren mulató lakosságnak. A köztes időben, fél tizenkettőtől Magyarország egyik legismertebb lemezlovasa, a Budapest Parádé himnuszainak szerzője, DJ Náksi zenél majd egy órácskát, az ő dalaival slisszanunk majd át 2019-be.

Jól érezték magukat a hölgyek a téren
Fotó: archív/ZsE

Ha nem kedveli az elektronikus alapú zenéket, akkor fél tizenegyre érdemes érkezni, ekkor veszi kezdetét az egy óra hosszásra tervezett Kiscipő koncert. A banda a kultuszzenekarnak minősülő Republic legnagyobb slágereit, legismertebb dalait adja elő modern, mégis autentikus hangzással. Segítenek megteremteni azt az emblematikus közeget, amit még a sokak által tisztelt és szeretett Bódi „Cipő” László közreműködésével hozott létre a Republic. A régi és új rajongók újra átélhetik a magyar beat-pop korszak fénykorát.

Az éjféli tűzijáték a kijelölt helyen, a bíróság épülete mellett lesz majd. Jöjjön el, és szórakozzon egy óriásit a Városháza téren, még utoljára 2018-ban! House, dance, trance, techno és retropop a terítéken, finom ételek és italok, és kellemes idő gondoskodik arról, hogy jó hangulatban teljen el az év utolsó éjszakája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában