dunanett

2018.12.17. 15:30

Januártól a társasházi és belvárosi övezetben más napokon szállítanak

A Dunanett honlapján közérdekű közleményeket találtunk.

duol.hu

Fotó: pixabay

Tájékoztatás – Dunaújvárosi, nem családi házas övezethez tartozó ingatlanhasználók részére

Tájékoztatjuk a dunaújvárosi, nem családi házas övezethez tartozó ingatlanhasználó ügyfeleinket, hogy a korábban megszokott hétfő-szerda-szombati szállítási napok

2019.01.01-től hétfő-szerda-péntekre változik.

Kérjük az edények megközelíthetőségét azok ürítése céljából a fenti napokon biztosítani szíveskedjenek!

Komposztálható hulladékok gyűjtése

A hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény értelmében biztosítani kell a zöldhulladék gyűjtését. Ennek megfelelően társaságunk havi rendszerességgel a közszolgáltatás keretén belül 2019. évben is zöldhulladék gyűjtő járatokat indít.

A biológiailag lebomló hulladék a csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló zsákba nem keverhető. A levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket megfelelő teherbírású BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ zsákban (1db zsák max. 25 kg), illetve maximum 70 cm hosszú, és 50 cm átmérőjű kötegekben összekötve szállítja el Társaságunk a megjelölt szállítási napokon, az ingatlan elől alkalmanként 0,5 m3 mennyiségben. A VERTIKÁL emblémával ellátott biológiailag lebomló zsákok (gyűjtési alkalmanként 1db) átvétele a helyi Ügyfélszolgálatunknál történik.

FONTOS: Kérjük, a komposztálható hulladékot úgy helyezze ki, hogy az a közterületet ne szennyezze! A zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális hulladék NEM kerülhet.

EZÚTON HÍVJUK FEL A FIGYELMET, HOGY JANUÁR HÓNAPBAN KIZÁRÓLAG FENYŐFA ELSZÁLLÍTÁSÁT VÉGEZZÜK!

Szelektív hulladékgyűjtési naptár 2019.

A melléklelt ütemterv alapján vehető igénybe a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2019-ben.

Kérjük Önöket, hogy a táblázatban megjelölt napokon a papír és a műanyag hulladékot külön, átlátszó gyűjtőzsákban helyezzék ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában