nyolcadik éve

2018.12.06. 16:00

Glocz Pál Számítástechnikai Verseny volt a Rudasban 2018. december 5-én

Ha november, akkor „gpsz!” – tudják ezt a város általános iskoláiban is az informatika iránt érdeklődők. A szokásoknak megfelelően változatos feladatsor várt a fiatalokra.

duol.hu

A DSZC értesülése szerint a nyolcadik éve hagyományosan megrendezésre kerülő informatikai csapatversenyre az idén 12 háromfős hetedik-nyolcadik osztályos csapat nevezett a város (Dózsa György, BIROK Szabó Magda tagintézmény (volt Szilágyi), Vasvári, Móricz Általános Iskolából, valamint a Széchenyi István Gimnáziumból és a közeli településről, a rácalmási Jankovich) általános iskoláiból.

Fotó: dunaujvarosiszc.hu

Szemenyei István igazgató úr megnyitója után változatos feladatsorral készültek a szervezők: volt része a versenyzőknek alkalmazói (Word-Excel) ismeretekben, programozásban (Scratc), informatikai webes keresztrejtvényben, totóban, webes kvízben (kahoot), s természetesen szünetben a pogácsa sem maradt el.

Fotó: dunaujvarosiszc.hu

A pontszámok alapján a következő eredmény született:

I. Széchenyi István Gimnázium-Móricz Zsigmond Általános Iskola vegyes csapata (Format csapata) 21 pontos előnnyel nyertek!

II. Széchenyi István Gimnázium (Távkapcsoló csapata)

III. Vasvári Pál Általános Iskola (Vasvári Ikonok csapata)

Gratulálunk a helyezést elért csapatoknak!

Mindenképpen dicséret illeti a többi csapatot is, akik szintén jó színvonalon teljesítettek a feladatok megoldásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában