hétfőnként ügyfélfogadás

2018.11.02. 15:00

Társasházak biztonsága: nyílt napokat tartanak

Szabó Szabolcs

A tavalyi évhez hasonlóan az FMKI Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség idén is csatlakozik a Társasházak napja néven futó országos programsorozathoz, amelynek legfontosabb célkitűzése, hogy a lakóépületek tűzbiztonsága jobb és magasabb színvonalú legyen – mondta el lapunknak Somogyi Gábor tűzoltó őrnagy, hatósági osztályvezető, aki kiemelte:

A jövő héten, november 6. és 8. között folyamatosan várják a helyi katasztrófavédelmi kirendeltségen (Dunaújváros, Tűzoltó utca 1.) a lakásszövetkezetek elnökeit, tagjait, intéző bizottsági tagokat, közös képviselőket, valamint a lakástulajdonosokat, akik most közvetlenül fordulhatnak a kirendeltség munkatársaihoz a tűzvédelemmel kapcsolatos kérdéseikkel. Ilyenek lehetnek például a tárolási kérdések. Miként lehet elhelyezni kerékpárt, segédmotort, virágokat, hová lehet tenni vagyonvédelmi rácsokat? Emellett természetesen fontos a kémények karbantartása, tisztítása is. Tehát, november 6. és 8. között 10–16 óráig várjuk a hozzánk fordulókat. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. E nyílt napok mellett is van mód egyeztetni a kirendeltség szakembereivel, hétfőnként ügyfélfogadási napot tartunk, – fogalmazott lapunknak Somogyi Gábor tűzoltó őrnagy.

Somogyi Gábor Fotó: Hankusz Kálmán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában