izgalmas előadások

2018.11.05. 13:00

A SZEM baráti kör novemberi programjai

A Szellemi Ember Baráti Kör (SZEM) novemberben is több ízben biztosít lehetőséget a spirituális feltöltődésre azok számára, akik életének fontos részét képezi a szakrális világ.

Tóth Alexandra

Fotó: Pixabay

Szerdán, azaz november hetedikén az evangélikus templom körtermébe várja Pável István Zsolt az önmaguk mélyebb megismerésére vágyó vendégeket. Az önismereti mesejáték lényege, hogy egy kiválasztott népmesén, tanmesén keresztül jussunk el a mélyebb megismerés, elmélyülés szintjére, és énünk rejtett aspektusaival is találkozzunk. Ez alkalommal a mese, ami erre az ösvényre vezet minket a Szóló szőlő, mosolygó alma és a csengő barack című klasszikus lesz majd.

Szintén az evangélikus templom szolgál helyszínéül a következő programnak a mesecsoportos foglalkozás másnapján. Csütörtökön este a Szeretet hangja című könyv elemzése kezdődik, majd több alkalmon keresztül folyik Szondi György vezetésével. Az estek során kézzelfogható tanácsokkal, erkölcsi útmutatásokkal gazdagodhatnak a hallgatók, amiket a mindennapi életben kamatoztathatnak majd.

Szombaton az asztrológia mágikus világába kalandozunk el Decsi Dóra tassi otthonában. Az asztrológus a decemberi hónap kozmikus, asztrológiai hatásairól mesél majd, a többi között az efemeridákról és személyes érintettségeinkről. Az indulás a Munkásművelődési Központ előtti parkolóból, reggel 8 órakor lesz.

Végezetül újra az evangélikus templomba térünk vissza november 15-én, ahol este hat órakor Bistey Zsuzsa klinikai szakpszichológus tart előadást Európa jelenéről és jövőjéről a szellemtudomány tükrében. A SZEM szeretettel várja az érdeklődőket valamennyi programjára.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában