hasznos ismeretek

2018.10.03. 10:00

Újraélesztés Világnapja lesz városunkban is

Október 16. az Újraélesztés Világnapja, melyen az Országos Mentőszolgálat mentőállomásain lehetőség nyílik az alapszintű újraélesztés elsajátítására.

duol.hu

Budapest, 2016. október 15. Az Országos Mentőszolgálat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közös újraélesztési bemutatója egy Combino villamoson a budapesti Széll Kálmán téren az újraélesztés nemzetközi napján, 2016. október 15-én. Az életmentést, a laikus segítségnyújtást segítő plakátokat helyez ki a BKK a Nagykörúton járó Combino villamosokon. MTI Fotó: Marjai János

Magyarországon évente több ezer ember veszíti életét otthonában, vagy közterületen hirtelen szívmegállás következtében, miközben az azonnal megkezdett újraélesztéssel többségük megmenthető lenne. Október 16. az Újraélesztés Világnapja, melyen az Országos Mentőszolgálat mentőállomásain lehetőség nyílik az alapszintű újraélesztés elsajátítására.

Várjuk Önt, valamint családtagjait, munkatársait, iskolatársait és ismerőseit 2018. október 16-án 8.00 – 16.00 óra között a Fejér megyei mentőállomásokon.

A program része ennek gyakorlása és képzése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában