Szőnyeg ajándékba

2018.10.31. 16:00

Adományt kapott a Népmesepont az MMK-ban

Alig két hónapja nyílt meg a CsupaCsoda Birodalom Népmesepont a Munkásművelődési Központban, máris újabb jó hírről számolhatunk be a gyermekparadicsom háza tájáról.

Balla Tibor

Mint Kováts Rózsa, az intézmény igazgatója elmondta, nagyon meglepődött, amikor Koós-Balázs Eszter és Abonyi Tamás, az Eco Warm Magyarország Kft. képviseletében megkeresték azzal, hogy mivel nagyon tetszik nekik a Népmesepont intézménye, szeretnének egy felajánlást tenni. Mivel a mindössze egy esztendős vállalkozás szőnyeg alá helyezhető és infrafilm alapú fűtési technológiákkal foglalkozik, ezért úgy gondolták, hogy felajánlanak két elektromos szőnyegfűtő lapot mintegy 120 ezer forint értékben a Népmesepontban időt töltő gyermekek javára, akik majd viszik annak jó hírét.

A Boszitábor résztvevői ki is próbálhatták a szőnyeget Fotó: Zsedrovits Enikő

Ezt – az Óperenciás-tengert jelképező szőnyeg alá installált eszközt – vehették birtokba tegnap a Munkásművelődési Központ Népmesepontjában a Varázserdő banyái, a Boszitáborban részt vevő apróságok csütörtökön délelőtt. Az eseményen maguk az adományozók is láthatták, hogyan örülnek a gyermekek a meleg szőnyegnek. Kováts Rózsa – miután átvette az adománylevelet – megköszönte a felajánlást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában