kulturális zöldnap

2018.09.20. 08:00

Ökonap Újtelepen, műszaki gyűjtéssel

A Városvédők Újtelepért Egyesület és a Dunaújvárosi E-lektra Zrt. közös munkájának eredményeként szombaton ökonap lesz a rendezvény szokott helyén, a Kölcsey utca 39/a előtti parkoló területén.

Tóth Alexandra

A délelőtt folyamán, 8 és 13 óra között lesz lehetőségük leadni műszaki és fémhulladékaikat, és bedobni a kihelyezett konténerbe. Műszaki cikkek közül hozhatnak porszívót, hajszárítót, vasalót, elektromos fűnyírót, elektromos borotvát, tv-t, rádiót, magnót, mosógépet és minden egyéb villannyal vagy elemmel működő háztartási vagy ipari gépet. Fémhulladék közül leadható a drótkerítés, zuhanyalkatrész, kerti grill, zár, kerékpárváz, nem olajos hordó és tiszta, egyéb anyagoktól mentes fém tárgyak. Aki az újtelepi Mikulás-partit szeretné támogatni, az műanyag kupakokkal teheti ezt meg.

A hulladékgyűjtés mellett egyéb programokkal is készülnek a szervezők, egyedi kézművestermékeket vásárolhatnak a nézelődők, a gyerekek kipróbálhatnak egy kukásautót és Amerika ízeltlábúiból is megtekinthetnek egy kiállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában