Egy ifjú tehetség, aki komolyan gondolja pályafutását

2018.09.25. 11:00

Mindent a sportnak rendel alá Orbán Adrián

Orbán Adrián és edzője, Konkoly István is részt vett a Radari Sportcentrum átadó ünnepségén, velük beszélgettünk.

Balogh Tamás

Orbán Adrián kecskeméti ökölvívó, ezüstérmet szerzett az ifjúsági korcsoportban a hatvan kilogrammosak között, a Duna Arénában rendezett ifjúsági ökölvívó-világbajnokságon három héttel ezelőtt.

Orbán Adrián (balra) és edzője, Konkoly István
Fotó: Balogh Tamás

Ő is itt volt a radari sportcentrum átadásán.

– Ma is büszke vagyok erre. Nagyon nehéz menetelés volt, a döntőre már mentálisan elfáradtam, ezért maradtam alul. A sportban nincs „ha”, de kipihenve biztosan más lenne a végeredmény! S talán különleges, de a hét végi bulikat is kihagyom, csak a sportra fordítom minden energiámat!

Konkoly István, a mester is megharcolta a magáét: – Az edző ugyanolyan stressznek van kitéve, mint a versenyzője. Nagy izgalmakat éltük át, de azért megoldottuk a feladatunkat. Tanulmányoztam ellenfeleinket, ezért tudtam, mire számíthatunk és annak megfelelően készítettem fel Adriánt, az összecsapásokra. Nem akárkikkel találkoztunk: többek között egy többszörös Ázsia-bajnokkal, serdülő Európa-bajnokkal, a junior vb bronzérmesével. Nagyon bíztam benne, és nem is csalódtam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában