Ezúttal a Földet utazhatják körbe

2018.07.04. 08:00

Sok gyereket vonz a napközis tábor Dunaújvárosban

A harmadik turnusnál tartanak, és most lendülnek csak bele igazán. Az első két felvonás során más iskolai táborok vagy talán az kerülhetett előtérbe, hogy egy kis szabadságra vágynak a gyerkőcök, most viszont közel 90 nevetéstől zeng az épület.

Tóth Alexandra

Profi ütés – métáznak a táborozó gyerkőcök Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A harmadik turnusnál tartanak, és most lendülnek csak bele igazán. Az első két felvonás során más iskolai táborok vagy talán az kerülhetett előtérbe, hogy egy kis szabadságra vágynak a gyerkőcök, most viszont közel 90 fő nevetésétől zeng az épület. A világ különböző kultúrái, egy képzeletbeli kalandozás ihlette a napközis tábor harmadik hetének tematikáját.

Felejthetetlen élmények

A kreatív foglalkozások során ennek megfelelően készültek munkadarabok, kis tábori emlékek, mint az álomfogó, a különböző ékszerek, hűtőmágnesek. A kreatív munka fontos, de kisebb részét képezi a napi programoknak, mert – mint ahogy azt Szabó- Schmidt Gabriella táborvezetőtől megtudtuk – az elsődleges cél a felejthetetlen élmények biztosítása a táborba jelentkező 1–6. osztályos tanulók számára. A gyerekekkel hat pedagógus foglalkozik csoportokban.

Profi ütés – métáznak a táborozó gyerkőcök Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ezek egyenként maximum húszfősek lehetnek, így biztosítva van a teljes figyelem. A hét során élményfürdő-látogatás, színházi kulisszajárás és az utazó planetárium ígérkezik a legnagyobb bulinak. Amíg a strandolás felhőtlen szórakozást jelent, addig a színház és a világegyetem titkainak megismerése izgalmas új ismereteket jelent a gyerekek számára.

Tematikus turnusok, kedvező ár, tartalmas nyári szórakozás

A táborvezető elmondta, hogy nagyon hálás dolog a móriczosokkal együtt dolgozni, szeretettel és segítőkészen várta az iskola a napközis táborozókat. Hálából a baracsi tűzoltók jóvoltából rendezett pénteki habpartira szívesen várják a Móricz Zsigmond Általános Iskolában párhuzamosan futó, saját szervezésű táborok résztvevőit is. A további turnusokra folyamatosan, minden hétköznap nyolc és dél között lehet jelentkezni az iskolában. A táborok egészen augusztus 10-ig tartanak, és egyenként maximum 120 gyerkőcöt tudnak fogadni a szervezők. Az ár rendkívül kedvezményes, a programok viszont színvonalasak és sokáig maradandó élményként élhetnek tovább a gyerekekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában