egyeztetés híján

2018.07.27. 08:00

Elhibázott lépés

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünknek, amely a következőt tartalmazza:

duol.hu

Így tehát érdemi vita hiányában, ismét egy barátságtalan döntést hozott a központ vezetője, és városunk patinás és elismert gimnáziumának élére egy ideiglenes, egyéves mandátummal bíró vezetőt bízott meg, mely rendkívül kedvezőtlenül befolyásolja az intézményi testület életét, tevékenységét.

Többször hangsúlyoztam, bár oktatási intézményeink már nem tartoznak közvetlenül az önkormányzatunkhoz, a dunaújvárosi családok gyermekeinek többsége is itt tanul, ezért a városunkban zajló tanítást és nevelést, intézményeink fejlesztését kiemelten kezeljük. Jó példa erre a jelenleg is zajló energetikai korszerűsítés városunk általános iskoláiban.

Az egyoldalú döntés ellenére arra biztatom a központ vezetőjét, felelősségét és a jövőbeni együttműködés jelentőségét mérlegelve hozza meg azon döntését, mely egy egész intézmény testületét és annak munkavégzését érinti.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában