hatodéves orvosokat vizsgáztat

2018.06.13. 19:30

Újabb elismerésben részesült a Szent Pantaleon egyik orvosa

Ismét sor került egy doktor tudományos tevékenységének és gyógyító munkájának elismerésére. Dr. Bazsa Sándor PhD a Szent Pantaleon szülészet-nőgyógyászati osztályának, osztályvezető főorvosa felkérést kapott a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar államvizsga bizottságába.

duol.hu

Fotó: Szent Pantaleon Kórház honlapja

A Semmelweis Egyetem végzős orvosai 2018. júniusában államvizsgáznak. Dr. Rigó János PhD a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója, egyetemi tanár, valamint dr. Máthé Zoltán PhD a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikájának igazgató professzora felkérésére dr. Bazsa Sándor PhD osztályvezető főorvos is részt vett a végzős hatodéves orvosok vizsgáztatásában – írja a kórház honlapja.

Fotó: pantaleon.hu

Az Államvizsga Bizottság öt tagja különböző szakterületek szakmailag elismert tagjaiból áll össze. Az igen neves bizottságban idén a szülészet nőgyógyászat, a gyermekgyógyászat, a belgyógyászat és a sebészet területén elismert szaktekintélyek előtt, végzős orvosok számoltak be a hat év alatt elsajátított tudásukról. Megtisztelő és egyben szakmai elismerés, hogy a bizottság szülész-nőgyógyász tagja a Szent Pantaleon osztályvezető főorvosa, dr. Bazsa Sándor lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában