folytatódik a hagyomány

2018.06.14. 10:00

Idén is féláron élvezhetik az agárdi popstrandot a dunaújvárosiak

„Örülök, hogy ezúttal is bejelenthetem, hogy a sikeres együttműködésnek köszönhetően ismét megkötöttük együttműködési megállapodásunkat Turbók János fő szervezővel, az Agárdi Popstrand főrendezőjével.”

duol.hu

Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Archív

„A megállapodás az idei évben is arról szól, hogy a rendezvény ideje alatt – 2018. június 23. és augusztus 18. között – a dunaújvárosi lakcímmel rendelkező polgárok 50 százalékos kedvezménnyel látogathatják a koncerteket – osztotta meg Cserna Gábor polgármester a Facebook-oldalán. – Továbbá az együttműködés részét képezi az is, hogy önkormányzatunk megközelítően félmillió forint értékben (bruttó: 571 500 Ft) megvásárol 25 db családon belül átruházható állandó belépőt, valamint 9 koncertre 104 db tiszteletjegyet, amelyeket önkormányzati intézmények, egyesületek, alapítványok részére ajánlunk fel.

A jótékonyság jegyében látogathatták díjmentesen az elmúlt években a koncerteket a Jószolgálati Otthon gondozottjai és a kézilabda-akadémia utánpótlás játékosai vagy a Dunaújvárosi Labdarúgó-szövetség, illetve további önkormányzati intézmények munkavállalói. Ezt nagyon jó kezdeményezésnek tartom, ezért ezt a hagyományt folytatjuk az idei évben is!”

Tehát aki ellátogat a Popstrand idei évi koncertjeire, feltétlenül vigye magával a dunaújvárosi lakcímét igazoló lakcímkártyáját, valamint a személyi igazolványát, amelyek együttes felmutatását követően élhet az 50 százalékos kedvezménnyel!

Vezető képünk a Fejér Megyei Hírlap archív felvétele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában