így búcsúztak iskoláiktól a végzősök

2018.05.04. 11:00

Belebolondultak a ballagásba a dunaújvárosi diákok

A jelen ballagói a kreatív farsangi tudományterületen jelesre vizsgáztak.

duol.hu

Fotók: Hankusz Kálmán, POK, Zsedrovits Enikő

Még egy Buli az Érettségi előtt

Vagy több – de ezt inkább bízzunk a ballagó diákokra, akikre így is komoly teher hárul majd a következő hét napjain, amikor a közeljövőjüket is nagyban meghatározó vizsgasorozaton kell bizonyítaniuk éppen aktuális – és a köznevelési rendszer által elvárt – felkészültségüket.

Fotók: Hankusz Kálmán, POK, Zsedrovits Enikő

Bár jósolni nem áll módunkban, annyi bizonyos, hogy a jelen ballagói a kreatív farsangi tudományterületen jelesre vizsgáztak, hiszen emlékezetes maskarákba bújva búcsúztak a szeretett intézményektől, a diáktársaktól és a pedagógusoktól. Remélhetően mindezt az innovatív képességhalmazt tovább cipelik majd a már említett vizsgamutatványok sikeres teljesítéséig.

Fotók: Hankusz Kálmán, POK, Zsedrovits Enikő

A képen látható diákhad mosolygósnak és felettébb vidámnak mutatkozik. Mindez érthető, hiszen nyár van (bár a naptár mást mutat), számukra véget ért a tanítási szezon, a sokat emlegetett érettségire pedig hosszú évek kemény munkájával készültek fel – ugye? Következzék hát a ballagás, da­loljuk együtt a Máté Péter-balladákat, öltözzön orgonadíszbe az iskola. Sikerüljön minden olyan remekül, mint a bolondballagás…

Fotók: Hankusz Kálmán, POK, Zsedrovits Enikő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában