A tudás mindenki előtt nyitva áll

2018.04.17. 08:00

A hónap végén folytatódik a Mindenki Egyeteme előadás-sorozata

Kalandozások az informatika és a természettudomány világába címmel indítja útjára népszerű Mindenki Egyeteme programjának következő kurzusait a Dunaújvárosi Egyetem.

Balla Tibor

Lászlóné Kenyeres Krisztina oktatási igazgató Fotó: DUE

Erről tartott sajtótájékoztatót tegnap dr. Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes, dr. Ágoston György tudományos és kutatási rektorhelyettes, dr. Nagy Bálint, az Informatikai Intézet igazgatója és Lászlóné Kenyeres Krisztina oktatási igazgató.

Lászlóné Kenyeres Krisztina oktatási igazgató Fotó: DUE

A Dunaújvárosi Egyetem a 2015/2016. tanév első félévében indította el a Nyitott Egyetem programját a város és a régió lakosai számára, hogy izgalmas kurzusok formájában bekapcsolódhassanak képzéseikbe. Az intézmény a Mindenki Egyetemének programját a társadalmi felelősségvállalás keretein belül indítja el, az életen át tartó tanulás jegyében, és az mindenki számára ingyenes. Az előadásokat szombatonként tartják. A Dunaújvárosi Egyetem Mindenki Egyeteme programjára bárki jelentkezhet, akit érdekelnek a meghirdetett kurzusok. A részvételről a félév végén elismerő oklevelet adnak át. Menet közben is csatlakozni lehet az előadás-sorozathoz, ám a később társulók oklevelet már nem kapnak.

Menet közben is csatlakozni lehet majd

A Mindenki Egyetemén választható előadások: A neurális hálók és a mély tanulás (április 28. 9–10), Vásároljunk a fotelból – gondolatok az e-kereskedelemről (április 28.), Számítástechnika-történet az őskortól napjainkig (május 12.), Bizonyítások és tévedések (május 12.), Ember–számítógép interfészek a tanulással összefüggő egyes folyamatok elemzésében (május 19.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában