támogatják a nyugdíjasokat

2018.03.27. 14:00

Az önkormányzat az idei húsvét előtt is segíti a helyi időskorúakat

A Magyar Posta munkatársai már kézbesítik azt az ötezer forintot, amellyel az önkormányzat támogatja a dunaújvárosi időskorúakat.

Dr. Galambos Dénes kellemes ünnepeket kívánt dr. Kókány Ágnesnek is

Cserna Gábor felidézte, már hagyomány, hogy a nagyobb ünnepek előtt az önkormányzat a költségvetés állapotától függően segíti az időskorúa­kat. – Most a város jó anyagi helyzete megengedi, hogy húsvét előtt is éljünk e lehetőséggel, amely – bízunk benne – nagy segítséget nyújt a nyugdíjasoknak és családjuknak. Az ötezer forintot a Magyar Posta munkatársai viszik házhoz, sokan már meg is kapták a pénzt. A város önkormányzata ezekben a hetekben csaknem 12 ezer lakosát segíti ezzel a támogatással – mondta el a polgármester.

Kanik István és felesége, Piroska is örömmel fogadta az ajándékot Cserna Gábortól
Fotók: Hankusz Kálmán

Dr. Galambos Dénes az ajándékcsomag átadása után méltatta dr. Kókány Ágnesnek a város egészségügyéért végzett kiemelkedő munkáját, majd arról is szólt, hogy a város önkormányzata mellett a kormány is kiemelten foglalkozik az ország időskorú polgárainak helyzetével. Az országgyűlési képviselő hozzátette, sajnálatosnak tartja, hogy a Jobbik részéről sem Vona Gábor, sem Pintér Tamás a mai napig nem kért bocsánatot azokért a sértő megnyilvánulásokért, amelyekkel a város és az ország nyugdíjas polgárait korábban illették.

Dr. Galambos Dénes kellemes ünnepeket kívánt dr. Kókány Ágnesnek is

Szerdán a Béke városrészben található Solanova házban élő Kanik Istvánné Piroskát és Kanik Istvánt is felkeresték a politikusok. Az emléklap és az ajándékcsomag átadása után Cserna Gábor arra kérte a házaspárt, hogy fiatal nyugdíjasként használják ki a város nyújtotta lehetőségeket, s vegyenek részt minél több rendezvényen. Dr. Galambos Dénes a közös képviselőként dolgozó Kanik Istvánné Piroskának megköszönte példaértékű hozzáállását, hiszen munkájának is köszönhető, hogy megújult e panelépület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában