optimisták a Dunaújvárosiak

2018.03.23. 16:00

Győzelemmel rajtolnak a Gorillák – az olvasók szerint

A hétvégén megkezdődik a FEZEN Hungarian Football League idei szezonja. A dunaújvárosi gorillák hazai pályán fogadják a győri cápákat, erről kérdeztük olvasóinkat.

Morva Dávid

Programajánlónkat böngészve kiderül, hogy a hétvégén egyetlen hazai első osztályú sporteseményt rendeznek városunkban. Ez pedig a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz – Győr Sharks amerikai futball összecsapás lesz. A végeredményről közösségi oldalunkon megkérdeztük olvasóinkat. Ahogyan az alábbi képen látszik, a helyek nagyon bíznak a gorillákban.

A mérkőzésről

A két gárda jól ismeri egymást, hiszen tavaly is megmérkőztek egymással a felek, akkor a győriek egy szakadó esőben lejátszott mérkőzésen, 14:0 arányban nyertek. Azóta azonban mindkét csapat kerete nagy mértékben átalakult, nehéz felmérni az erőviszonyokat.

A találkozót a televízió is élőben közvetíti. A szezonnyitóra a belépés ingyenes. Az összecsapás ideje alatt büfé és szakkommentátorral várják a nézőket, amely március 25-én vasárnap, délután 14.00-kor kezdődik, a Dunaújvárosi Stadionban.

fotó: Archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában