megkapták a díjat

2018.03.05. 11:30

Családi hétvége az Év párjának

Igazán nagy népszerűségnek örvendett online portálunk, a duol.hu Év párja játéka, amelyről lapunk folyamatosan beszámolt. Az elmúlt évben a térségünkben házasságot kötött párok nevezhettek a játékra. Közel harminc pár jelentkezett, akikre összesen több ezer szavazat érkezett.

Várkonyi Zsolt

Lapunkban már korábban közzétettük a nyertesek és támogatóik nevét. Játékunkat Csekőné Dobos Ibolya és Csekő Gábor nyerte. Nyereményüket, az első díjat a Jankovich Kúria Wellness Hotel és Étterem ajánlotta fel. Pénteken megkapta a nekik felajánlott díjakat, ajándékokat a győztes pár, akik kisfiukkal, Péter Dominikkal érkeztek a találkozóra. A két éjszakás wellnesshétvégére szóló vouchert, félpanziós ellátással, személyesen Szabó Attila ügyvezető igazgató a helyszínen adta át a fiataloknak.

A nyeremény azonban nem jár egyedül, hiszen a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület felajánlásában egy négyszemélyes családi belépőt is kapott az ifjú pár a május 12-13-i, rácalmási Almavirág Fesztiválra, amelyet az egyesület elnöke, Bodnár Sándor nyújtott át nekik.

győztes család és a támogatók. Csekő Gábor, a karján kisfiukkal, Csekő Péter Dominikkal, Csekőné Dobos Ibolya, valamint Szabó Attila és Bodnár Sándor, illetve a szerző Fotó: Zsedrovits Enikő

Ibolya, az ifjú feleség elmondta, hogy ők nem akartak jelentkezni erre a versenyre, ám édesanyja unszolására mégis beneveztek. A fiatalasszony 33 éves, élete párja, Gábor 36. Találkozásukról elmondták, hogy látásból már régebb óta ismerték egymást, de ez „szerelem volt első látásra”. Hat éve vannak együtt. Gyermekük, Péter Dominik betölti az életüket, de biztosak abban, hogy szeretnének neki egy kistesót még. Bár eddig nem nyertek még semmilyen játékban, csak tapasztalatot, de elmondásuk szerint „most végre megtört a jég”. Mindketten dolgoznak, Ibolya egy dunaújvárosi cipőboltban, Gábor pedig gépész Budapesten.

Szabó Attila, a hotel igazgatója szerint a pályázat győzteseinek az esküvői fénykép is az életük egyik legfontosabb napját örökítette meg. Nagyon fontosnak érzi azt, hogy Rác­almáson ők is azokhoz a szervezetekhez tartoznak, amelyeknek nagyon fontos egy esküvő tökéletes lebonyolítása. Úgy gondolták, hogy mivel ők is rengeteg esküvőt tartanak ebben a gyönyörű környezetben, ezért elsőként kell ott lenniük e nemes cél támogatása mellett.

Bodnár Sándor az egyesület nevében örömmel csatlakozott a játékhoz, mert a kezdeményezést nagyon szimpatikusnak tartja. Gratulál valamennyi díjazottnak, hiszen nem csak az első helyezett pár, hanem a második és harmadik díjazott is egy-egy családi belépőt nyert az Almavirág Fesztiválra, ezzel is népszerűbbé téve rendezvényüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában