újjáépülés

2018.02.13. 11:30

Javában tart a zöld sztk belső bontása

A kivitelező konzorcium a múlt hónapban kezdte el a felújítási munkálatokat az egykori zöld SZTK épületében, jelenleg a belső bontási munkálatokat végzik.

Gallai Péter

A kivitelezői konzorcium – Grabarics Kft., Renalpin Kft., Pont Plan Kft. – részére a munkaterület átadása januárban megtörtént, ezt követően elkerítették a felvonulási területet, és megkezdődtek a kivitelezési munkák. Jelenleg a belső bontást végzik, már szétszedték a belső válaszfalakat, a burkolatokat, s nemsokára az épület külső része következik.

Fotók: ifj. Dráviczki Márton

A napokban a konzorcium képviselői, dr. Kovács Péter, a Dunaújvárosi Járási Hivatal vezetője, a tervezők, illetve a műszaki ellenőrök bejárást tartottak. Megnézték a bontás alatt álló épület műszaki állapotát, és pontosították, egyeztették a kiviteli terveket. A Modern városok program keretében több mint egymilliárd forintból újítják fel az egykori zöld rendelőt, amely közel ötezer négyzetméteren a Dunaújvárosi Járási Hivatal új székhelyéül fog szolgálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában