Fellépőt, műsorvezetőt keresnek

2018.02.16. 08:30

Március kilencedikéig lehet jelentkezni a Szakma Sztár Fesztivál idejére

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara felhívással fordult a város szakiskolásai­hoz.

Balla Tibor

Szeretnék feldobni a Szakma Sztár Fesztivált (amely a Hung­expo rendezvényközpont G és F pavilonjában zajlik majd április 23–25. között) élő közvetítéssel, amelyet kivetítőn és Facebookon lehet majd követni több alkalommal is. Fejér megye tanulói közül szeretnének kiválasztani két fia­talt, akik bemutathatják tudásukat az élő közvetítés és videó­készítés terén. A jelentkezés feltétele: egyperces motivációs videó és egy bemutatkozás, amelyben az alábbi kérdésekre kell választ adni: Miért téged válasszunk a fesztiválra közvetítőnek?; Miért lennél jó műsorvezető?; Mivel dobnád fel az élő bejelentkezéseket?

A kamara felhívására eséllyel pályázhat a Centrum Kórus fiúszakasza, a Pentelei Kurjantók Fotó: ZsE

A Szakma Sztár Fesztiválon, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) döntőjén a diákok előadásukkal képviselhetik iskolájukat a Szakma Sztár Fesztivál közel 100 négyzetméteres központi színpadán. Lehetőség nyílik modern tánc (egyéni, csoportos), társastánc (standard egyéni, csoportos, latin egyéni, csoportos), modern kórus, harcművészet, látványos tornabemutató és zenei elő­adásokra. Egy intézmény egy művészeti ágban, 3–5 műsorszámmal, maximum 20 perces műsoridővel mutatkozhat be. A csoportos fellépők létszáma nem haladhatja meg a 15 főt. A részvételi szándékot március 9-ig (péntek) jelezzék a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara területi kamarai kapcsolattartójának, Grosch Andreának ([email protected], 25/501-951).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában