Örömzenével búcsúzott az év

2018.01.02. 07:00

Helló 2018! A város legnagyobb házibuliján ezrek szórakoztak szilveszterkor

Számos városi szórakozóhely és vendéglátóegység mellett a Városháza téren is Újév hajnaláig tartott az óévbúcsúztató mulatság. Ha ilyen lesz a folytatás is, már megérte.

Szabó Szabolcs

Természetesen bort és búzát mindenképpen, de aktuálisan inkább egy újabb korty pezsgőt kértek a következő koccintáshoz azok, akik a város legnagyobb házibuliján közösen köszöntötték az új esztendőt szilveszterkor a Városháza téren. Ahol még az óév utolsó óráiban Nepp Matyi és Navidal személyében két kiváló lemezlovas szórakoztatta a tömeget, amely a népszerű Hooligans együttes ünnepi koncertjére több ezer fősre hízott.

Eközben a város több pontjában, szórakozóhelyeken, vendéglátó-egységekben is már javában táncra perdültek a 2017-es évet nem éppen könnyes szemekkel inkább vidám koccintásokkal és jókívánságokkal búcsúztatók. A Campus Étterem azzal is büszkélkedhetett, hogy itt egy négyzetméterre kivetítve világrekordot jelentő létszámban jelentek meg James Bondok és az őket kísérő – szintén titokzatos – hölgyek.

Vasárnap éjfélre valóban megtelt a Városháza tér, majd közös, igen erőteljes hangorkánban megmutatkozó visszaszámlálás és a Himnusz percei után folytatódott a Hooligánok emlékezetes bulija. Bár a dobhártyánk még másnap is érezte a heves hangtámogatásokat, mindezért kárpótolt a tűzijátékorgiával kivilágított szilveszteri éjszaka. Hétfőn hajnalban tért nyugodni a város, majd kezdődhetett a nagytakarítás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában