Lezárult a verseny

2018.01.31. 13:05

Ibolya és Gábor nyerte „Az év párja” játék dunaújvárosi fordulóját

Véget ért a csaknem egy hónapig tartó verseny, lezárult az „év párja” játék helyi fordulója, azonban hamarosan indul a következő kör.

Duol.hu

A játékra összességében több ezer szavazat érkezett, január utolsó napján azonban befejeződött a voksolás. Íme a nyertes, valamint a dobogósok:

Ibolya & Gábor

Játékunkat Csekőné Dobos Ibolya és Csekő Gábor nyerte Dunaújvárosból. Nyereményük 2 fő részére, 2 éjszaka wellness hétvége, félpanzióval a Jankovich Kúria Welness Hotel – Rácalmás felajánlásában + 1 db 4 személyre szóló családi belépő az Almavirág Fesztiválra – Rácalmás (2018. május 12-13.) – a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület felajánlásában.

Zsuzsi & Norbi

2. helyezett: Virág-Borbás Zsuzsanna és Virág Norbert, Baracs. Az ifjú pár nyereménye egy családi gyertyafényes vacsora az 1 éves házassági évfordulóra, a Kiskohász Étterem – Dunaújváros felajánlásában + 1 db 4 személyre szóló családi belépő az Almavirág Fesztiválra – Rácalmás (2018. május 12-13.) – a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület felajánlásában

Sandra & Márk

3. helyezett: Kovács-Stadler Sandra és Kovács Márk, Kisapostag. Ők a - MOMERT húsdaráló kolbásztöltő és kebab készítő tartozékokkal gazdagodtak – a Momert Zrt. felajánlásában + 1 db 4 személyre szóló családi belépő az Almavirág Fesztiválra – Rácalmás (2018. május 12-13.) – a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület felajánlásában

A helyezetteknek gratulálunk! A díjátadás a Dunaújvárosi Hírlap szerkesztőségében, a díjakat felajánlókkal együtt történik, az időpontról később adunk tájékoztatást.

Bár a megyei verseny véget ért, olvasóink hamarosan tovább szavazhatnak: ezúttal azért, hogy a mi megyénk Év párja legyen az országosra bővült kihívás győztese. Péntektől voksoljanak, hogy Dunaújvárosé legyen a dicsőség – és hogy Ibolya és Gábor nyerje meg a tiroli utónászutat.

A Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással tölthető 7 éjszakát a Neckermann ajánlotta fel a legnépszerűbb pár részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában