rekord bevétel

2017.12.28. 12:00

Idősek, nagycsaládosok kaptak ajándékot a kulcsi jótékonysági bálból

Rekordnak számító, közel másfélmillió forint gyűlt össze a kulcsiak jótékonysági báljában. Egy részéből ajándékcsomagot – tartós élelmiszereket – kaptak idősek és nagycsaládosok.

Körmendi Erzsébet

Radnó Józsefné Erzsike (jobbról) adta át az egyik ajándékcsomagot

„A jövő kulcsa” Egyesület számos célt tűzött ki maga elé idén, amit szeretne megvalósítani az adventi jótékonysági bál bevételéből. De a korábbi évek támogatási hagyományával sem szakítottak.

Radnó Józsefné Erzsike (jobbról) adta át az egyik ajándékcsomagot

- A bálunk ezúttal remekül sikerült. Jó volt a hangulat és eddigi rekordnak számít a közel másfél millió forint bevétel. Úgy gondolom, hogy a kulcsiak hisznek bennünk, hiszen bizonyítottunk már tavaly is a nyári rendezvénysorozattal, a Csillagfényes kulcsi estékkel. Ennek köszönhető, hogy rengeteg támogatónk volt, és nagyon sok árverési felajánlást kaptunk – mondta el lapunknak Moró Péter, „A jövő kulcsa” Egyesület elnöke. Tőle tudjuk, hogy nem szakítottak a korábbi évek céljaival: tizenhat helyre vittek tartós élelmiszerből álló ajándékcsomagot, így tették szebbé idősek, egyedül élők, nagycsaládosok karácsonyi ünnepét. Mindenütt nagyon örültek ennek a kedves gesztusnak.

A jótékonykodásnak más módját is felvállalták már ebben az évben – a célok bővítésére lehetőségük is lesz a báli bevételből. Jövő év elején szeretnének beszerezni egy életmentő defibrillátort, ami jó szolgálatot tesz majd a faluban vészhelyzet esetén. Ne legyen rá szükség, de jó ha van, tette hozzá Moró Péter. Folytatni szeretnék jövő nyáron is a Csillagfényes kulcsi esték sorozatot, vagyis a hagyományőrző programjaikat. Valamint szeretnének segíteni az iskola fejlesztési elképzeléseinek a megvalósításában, hozzájárulni a település szépítéséhez is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában