Kodály módszerével

2017.12.07. 08:00

Zeneovi-sorozat a Móricz iskolában

A Móricz Zsigmond Általános Iskola idén is játékos foglalkozások keretében igyekszik megszerettetni az éneket és a zenét az óvodás gyerekekkel. 

DH

Ritmusjáték: tapsoltak és énekeltek az óvodások tegnap a Móriczban Fotók: ZsE

Dunaújváros ének-zene általános iskolájáról, a Móriczról szinte minden helybéli felnőtt, szülő tudja, hogy tanárai, tanítói Kodály Zoltán pedagógiai módszere alapján foglalkoznak a zenekultúrával.

Fazekas Andrea igazgatóhelyettes fogadta a leendő diákokat

A közös éneklésen kívül furulyaoktatásban és néptáncoktatásban is jeleskedik az intézmény. Művészeti csoportjai, énekkarai a sikeres szereplések révén sok dicsőséget szereztek már az iskolának és a városnak az országban és határainkon kívül is.Az iskolában folyó szakmai munka célja, hogy a zenét szerető, művelt, sokoldalú fiatalokat neveljenek, akik az élet minden területén megállják a helyüket.

Ritmusjáték: tapsoltak és énekeltek az óvodások tegnap a Móriczban
Fotók: ZsE

A Móricz a 2017/2018-as tanévben játékos foglalkozás-sorozatot indít az óvodásoknak énekből. E sorozat egyik hangulatos eseményét rendezték meg tegnap délután.

Tekintsék meg galériánkat is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában